KORAK KA KULTURI U KONSTANTINOPOLJU

KORAK KA KULTURI

PROGRAM BROJ 856

 24 boda  ZA LICENCU + bodovi za obrazovno putovanje + bodovi za javni čas

Program je namenjen svima koji rade u prosveti jer se temelji na korelacijsko-integrativnom metodu, a znamo da je uloga nastavnika u korelaciji presudna, jer od njegove umešnosti  zavisi u kojoj meri,  na koji način  i koliko uspešno će se u nastavi primeniti postojeći sadržaji nastavnih predmeta

23.8-28.8.2013.

Program putovanja

1. DAN 23.08.2013.-Petak, radionica iz programa Korak ka kulturi. Polazak u večernjim satima (mesto i vreme polaska usklađuje se sa grupom).  Noćna vožnja sa usputnim pauzama za odmor.

2. DAN 24.08.2013.-Subota Dolazak u Istanbul u podnevnim satima. Panoramski krug sa razgledanjem na putu ka brdu Čamliči na kojem se nalazi vidikovac. Panoramsko razgledanje: Zlatni rog, Galata most i Galata kula, Taksim-najveći trg evropskog dela grada sa brojnim prodavnicama; prelazak preko Bosfora na azijsku stranu preko sjajnog mosta Mehmeda Osvajača… Dolazak na Čamliče-brdo sa koga se pruža neverovatan pogled na grad. Odlazak do hotela. Smeštaj u hotel sa 3*. Radionica iz programa Korak ka kulturi. Noćenje.

3. DAN 25.08.2013.-Nedelja Doručak. Radionica iz programa Korak ka kulturi. Slobodno vreme ili fakultativno obilazak znamenitosti Istanbula: Bajazitov trg sa Univerzitetom i  džamijom, Kapali čaršija – najveći orijentalni bazar na svetu, Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, Hipodrom-nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev

obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na  svetu, Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi palata – sedište osmanske imperije… fakultativno odlazak u Muzej mozaika. Slobodno vreme…Noćenje.

4. DAN 26.08.2013.-Ponedeljak Doručak. Radionica iz programa Korak ka kulturi. Slobodno vreme ili fakultativno krstarenje po Bosforu uz razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most i Galata kula, Dolmabahče palata, Bešiktaš, Ortokvoj kvart, Rumeni hisar, Jedi kula, Devojačka kula, Jildiz palata… Odlazak u kvart Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN 27.08.2013.-Utorak Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Evaluacija seminara.Planiran polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja sa neophodnim pauzama za odmor.

6. DAN 28.08.2013.-Sreda Dolazak u prepodnevnim satima.

 

CENA ARANŽMANA : 199 € (dinarska protivvrednost)

 

ARANŽMAN OBUHVATA : usluge na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,

cd…), obilaske prema programu Korak ka kulturi, obrazovno-radni materijal, sertufikat, intelektualne usluge stručnog tima

Udruženja Mladi i igra, usluge lokalnog vodiča i vodiča/pratioca grupe za vreme putovanja, organizacija aranžmana.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA : fakultative (vožnja Bosforom-20 € ; paket: Aja Sofija+Topkapi palata+Plava džamija+hipodrom – 40 €), međunarodno zdravstveno osiguranje (oko 6 €).

Minimum za fakultativne posete – 30 osoba.

 

NAČIN PLAĆANJA : /Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke CREDY BANKA za efektivu, na dan uplate/:

– uplata u 10 jednakih mesečnih rata (februar-novembar 2013) administrativna zabrana ili čekovi građana ili

– 30% od cene aranžmana se uplaćuje prilikom rezervacije, ostatak od 70% do polaska na putovanje.

 

NAPOMENA:Molimo sve putnike da blagovremeno pribave nove crvene pasoše, jer za stare plave pasoše važi vizni režim.

Program je rađen na bazi minimum 45 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cena i uslova putovanja uz saglasnost putnika.

 

Seminar je zaštićen u Saveznom zavodu za intelektualnu svojinu pod rednim brojem 4122.

Organizator putovanja je licencirana agencija.

 

Pozdrav radosni do susreta,

                                                                                                    Prof. Milanka Stankić, autor

 

Advertisements
Categories: Korak ka kulturi | Oznake: , , | Postavite komentar

Kretanje članaka

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

Blog na WordPress.com.