Prvi maj u Toskani

КОРАК КА КУЛТУРИ СА МИКЕЛАНЂЕЛОМ И ЛЕОНАРДОМ

30.04-04.05.2014.

Програм путовања

    1. ДАН  30.04.2014.-Среда Организација уводног предавања Примењена корелација у настави (појам, значај и примена), дискусија, примери добре праксе… Полазак за Италију у вечерњим сатима (тачно време и место поласка – накнадно), Ноћна вожња преко Хрватске и Словеније са успутним паузама за одмор.

    2. ДАН  01.05.2014.-Четвртак Долазак у магичну Фиренцу у преподневним сатима. Радионица из програма Корак ка култури у граду кога често називају „музеј под отвореним небом“. Обилазак једног од најлепших градова света: палатa  Медици, Катедрала,  Господски трг са старом палатом, Галерија Уфици, палата Пити… Слободно време… Вожња до Монтекатинија. Долазак у Монтекатини у вечерњим сатима. Смештај у хотел са 3*. Ноћење.

    3. ДАН  02.05.2014.-Петак Доручак. Подела материјала за индивидуални рад у техници папир маше (папер масхе), радионица из програма Корак ка култури. Слободан дан у Монтекатинију-једној од најлепших италијанских бања или факултативно целодневни излет за Сијену –  један од најимпресивнијих градова Италије, са јединственим историјским центром и готском архитектуром упуном сјају. Разгледање града: Сиенска катедрала, Кампов трг на коме се два пута годишње одржава традиционална коњичка трка кроз град… Наставак пута до Сан Ђимињана, добро очуваног средњевековног градићи познатог као „град торњева“  који је данас под заштитом УНЕСКО-а. Краће слободно време, а затим одлазак до родног села Леонарда Да Винчија – село Винчи. Повратак у Монтекатини. Ноћење.

    4. ДАН  03.05.2014.-Субота  Доручак. Напуштање хотела. Одлазак у Арецо. Кратак предах у овом прелепом граду чија је нетакнута аутентичност инспирисала редитеља да управо овде сними чувени филм „Живот је леп“. Наставак путовања и посета Микеланђеловом родном селу Капрезе. Слободно време. Полазак за Србију у вечерњим сатима. Евалуација семинара у аутобусу. Ноћна вожња преко Словеније и Хрватске са успутним паузама за одмор.

    5. ДАН  04.05.2014.-Недеља Долазак у преподневним сатима.

           ЦЕНА АРАНЖМАНА : 195 €  (динарска противвредност)

АРАНЖМАН ОБУХВАТА   :  услуге на бази 2 ноћења са доручком у хотелу са 3* у Монтекатинију, превоз квалитетним туристичким аутобусом (клима,двд…), радни и образовни материјал, сертификат за 24 бода, интелектуалне услуге чланова тима (на основу Правилника о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних сарадника-„Службени гласник РС“, број 13/2012-учесници добијају плус 2 бода за учешће у образовном путовању и 6 бодова уколико су асистенти при припреми семинара. Могуће је остварити и додатне бодове за реализацију угледног часа на ову тему, презентације семинара пред Наставничким већем), услуге локалних водича, услуге водича/пратиоца групе за време путовања, организација аранжмана.

АРАНЖМАН НЕ ОБУХВАТА : улазнице, факултативне посете (Сијена, Сан Ђимињано и Винчи – 30  €), обавезну градску таксу за Монтекатини која се плаћа на рецепцији хотела-износи 1 € по особи и по дану за хотел са 3*, међународно здравствено осигурање.

НАЧИН ПЛАЋАЊА  /Плаћање је искључиво у динарској противвредности по продајном курсу пословне банке АПЛХА БАНК АД за ефективу, на дан уплате/:

1. 30% приликом резервације, остатак од 70% најкасније 10 дана пре путовања;

2. 30% приликом резервације, остатак у једнаким месечним ратама најкасније до 15.08.2014.                              (административна забрана или чекови грађана)

НАПОМЕНА:  Молимо све  путнике да благовремено прибаве нове црвене пасоше, јер за старе плаве пасоше важи визни режим.  Пасоши морају важити још најмање 3 месеца након повратка са пута и не смеју бити старији од 10 година.

Програм је рађен на бази минимум 45 путника. Агенција задржава право отказа путовања у случају недовољног броја пријављених. Аранжман је могуће реализовати и са мањим бројем путника уз неопходне корекције цена и услова путовања уз сагласност путника. Уз овај Програм важе Општи услови путовања Агенције “Интертоурс“ Шабац.Организатор путовања задржава право измене редоследа појединих садржаја у програму.

Семинар је заштићен у Савезном заводу за интелектуалну својину под редним бројем 4122.  Аутор семинара је Миланка Станкић, магистар филолошких наука

Advertisements
Categories: Korak ka kulturi | Postavite komentar

Kretanje članaka

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

Blog na WordPress.com.